Egyéni és csoportos workshop-ok az alábbi tartalmakkal:

Érték-, és hagyományőrzés

Házi tészta készítés

  •         Tojásos tésztaalappal
  •         Durum tészták
  •         Olasz tészták

Házi tészta, GLUTÉNMENTES

 

Torták és sütemények a Magyar Élelmiszerkönyv előírásai szerint:

  •         Esterházy torta
  •         Dobos torta
  •         Indiáner fánk
  •         Rigó Jancsi
  •         Krémes
  •         Francia krémes
  •         Bejgli
  •         Pozsonyi kifli
  •         Tepertős pogácsa
  •         Rákóczi túrós

Omlós sós teasütemények

Hajtogatott vajas tészták

Szaloncukor

  • Klasszikus főzött, kézzel formázott békebeli szaloncukrok

Kézműves csokoládétermékek

  •         Táblás csokoládék
  •         Csokoládényalókák
  •         Töltött és vágott bonbonok
  •         Trüffelek
  •         Téli fagyi, pop cake
  •         Csokoládé szobrászat alapjai

Grillázs tradiciók és modernitás

  •         Lakodalmi torták
  •         Grillázsdobozok
  •         Deszertek és díszítőelemek
  •         Grillázs bonbonok és csokoládétermékek

Olaszország desszertjei

  •         Profiterol
  •         Delizia al limone
  •         Patiente cake
  •         Mille feuille

Tea kalandok

  •         A teák különleges világa, A teázás alapjai, teakóstoló keleti módszerekkel.
  •         Herbák és gyümölcsfúziók
  •         Teakalandok kontinenseken át
  •         Teatörténelem, kultúra, művészet és harmónia
  •         Angol teadélután
  •         Tea pódium
  •         Rendezvények, csapatépítések másképp...