Rólunk

Tevékenységünk nem klasszikus cukrászat, desszertműhelyünk nem termelőüzem. Kézműves termékeket készítünk szívvel, lélekkel, szeretettel.


A tanulás folyamatos, az alkalmazható  technológiák fejlődnek, a rendelkezésre álló minőségi alapanyagok lehetővé teszik, hogy egészségesebb, különlegesebb kézműves cukrászati termékeket készíthessünk.

Új megjelenés társulhat, egy tradicionális termékhez. Új természetes ízek, és formák jellemzik termékeinket.

Különböző termőterületekről származó, prémium minőségű csokoládé alapanyagokból készítünk, bonbonokat, trüffeleket, egyedi ízvilágú, és megjelenésű csokoládé csodákat.

Egy torta dísze, ma már nem csak marcipánból készülhet. A karamell szobrászat határtalan lehetőségeket kínál különféle, egyedi díszek elkészítésére. Lehet, akár egy virágkompozíció, vagy egy extra nonfiguratív alkotás. Műhelyünkben, egyedi tervezéssel, ezt is elkészítjük Önnek.Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg a "cake art"-ról valamint térjen be hozzánk, várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján.

 

Jelentkezzen, folyamatosan induló, workshopjainkra, ahol megismerkedhet, a design torta készítéssel, a csokoládé művészet rejtelmeivel, és a karamellszobrászat világával.

 Kapcsolat