Rólunk

Tevékenységünk nem klasszikus cukrászat, inkább desszerttervezés- és készítés.

Régi vágyunk volt, hogy megismertessük az embereket a minőségi édességek varázsával. Hosszas tervezés előzte meg a nyitást - a hobbyból hivatás lett -, egy álom vált valóra. Desszertjeinket természetesen helyben készítjük.

A tanulás folyamatos, az alkalmazható  technológiák fejlődnek, a rendelkezésre álló minőségi alapanyagok lehetővé teszik, hogy egészségesebb, különlegesebb kézműves cukrászati termékeket készíthessünk.

Új megjelenés társulhat, egy tradicionális termékhez. Új természetes ízek, és formák jellemzik termékeinket.

Különböző termőterületekről származó, prémium minőségű csokoládé alapanyagokból készítünk, bonbonokat, trüffeleket, egyedi ízvilágú, és megjelenésű csokoládé csodákat.

Egy torta dísze, ma már nem csak marcipánból készülhet. A karamell szobrászat határtalan lehetőségeket kínál különféle, egyedi díszek elkészítésére. Lehet, akár egy virágkompozíció, vagy egy extra nonfiguratív alkotás. Desszertszalonunkban, ezt is elkészítjük Önnek.

Igyon meg egy finom kávét, üzletünkben - stílusosan berendezett környezetben -, vagy fogyasszon el partnerével egy finom alkoholmentes gyümölcskoktélt.

 

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg a "cake art"-ról valamint térjen be hozzánk, várjuk kedves vendégeinket keddtől vasárnapíg.

 

Jelentkezzen, folyamatosan induló, workshopjainkra, ahol megismerkedhet, a design torta készítéssel, a csokoládé művészet rejtelmeivel, és a karamellszobrászat világával.

 Kapcsolat