Rólunk

Tevékenységünk nem klasszikus cukrászat, desszertműhelyünk nem termelőüzem. Kézműves termékeket készítünk szívvel, lélekkel, szeretettel.


A tanulás folyamatos, az alkalmazható  technológiák fejlődnek, a rendelkezésre álló minőségi alapanyagok lehetővé teszik, hogy egészségesebb, különlegesebb kézműves cukrászati termékeket készíthessünk.

Új megjelenés társulhat, egy tradicionális termékhez. Új természetes ízek, és formák jellemzik termékeinket.

Különböző termőterületekről származó, prémium minőségű csokoládé alapanyagokból készítünk, bonbonokat, trüffeleket, egyedi ízvilágú, és megjelenésű csokoládé csodákat.

Szenvedélyünk a kézműves kekszek készítése, magas rosttartalommal, változatos beltartalommal, szénhidrátcsökkentett és MENTES változatokban is.

Egyedi tervezéssel készítünk kívül belül különleges tortákat, számunkra fontos, hogy az Ünnepelt részére egyedit alkossunk.

A Cake ART Torta Stúdió kézműves technológiával, mindig frissen, prémium alapanyagokat felhasználva készíti kellemes ízvilágú termékeit.


Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg a "cake art"-ról valamint térjen be partnereinkhez, de rendelhet  telefonon (+36 20 398 9999) vagy emailben (info@cakeart.hu) .

 

Jelentkezzen, folyamatosan induló, workshopjainkra, ahol megismerkedhet, a design torta készítéssel, a csokoládé művészet rejtelmeivel, és a karamellszobrászat világával.

 Kapcsolat