Rólunk

Tevékenységünk nem klasszikus cukrászat, desszertműhelyünk nem termelőüzem. Kézműves termékeket készítünk, a szó még klasszikus értelmében.

 

A tanulás folyamatos, az alkalmazható  technológiák fejlődnek. Prémium beltartalommal, minőségi alapanyagok felhasználásával, szaktudással dolgozzunk.

Minősített műhelyünk a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének tagja.

Élelmiszerbiztonsági előírásoknak megfelelve, HACCP rendszert működtetünk, mely garancia arra, hogy a termékkészítés teljes folyamata szigorúan ellenőrzött.

 

Különböző termőterületekről származó, prémium minőségű csokoládé alapanyagokból készítünk, bonbonokat, trüffeleket, egyedi ízvilágú, és megjelenésű csokoládé csodákat.

Cukrászmesterként Belgiumban, Franciaországban és Olaszországban neves csokoládé-, és cukrászmesterek műhelyeiben tanultam. Magyarországon a legszínvonalasabb képzéseken fejlesztettem magam és vállalkozásom.

Szenvedélyünk a kézműves kekszek készítése, magas rosttartalommal, változatos beltartalommal, szénhidrátcsökkentett és MENTES változatokban is.

Egyedi tervezéssel készítünk kívül belül különleges tortákat.

A Cake ART Torta Stúdió kézműves technológiával, mindig frissen, prémium alapanyagokat felhasználva készíti kellemes ízvilágú termékeit.

 

Kérjük, böngéssze weboldalunkat, hogy további információt tudjon meg a "cake art"-ról valamint térjen be partnereinkhez, de rendelhet  telefonon (+36 20 398 9999) vagy emailben (info@cakeart.hu) .

 

 Kapcsolat