TORTATERVEZÉS – DESIGN TORTA KÉSZÍTÉSE

Igazán különleges utazásra hívlak a design tortakészítés világába.

Semmiképpen ne készülj átlagos dolgokra! Ígérem nem hétköznapi alkotás lesz a végeredmény, mert a Te ötleted és a közös kreatív gondolkodás, profi alapanyagokkal és eszközökkel, szakmai támogatásommal csodás dolgokat eredményez!

Mestercukrászunk megtanítja Neked a tökéletes tortaburkolást, betekintést nyerhetsz a tortatervezés és alkotás fantasztikus világába, továbbá sok praktikus elméleti és gyakorlati tudással gazdagodhatsz a workshop alatt :-)

 

Hagyd magad mögött a hétköznapi teendőket és a saját elképzelésed szerint, egyedi látásmóddal készíts egy igazán különleges ajándék tortát!

…csak úgy…mert örömet szerezni jó!

 

A kurzus díja tartalmazza az elkészített tortát és annak díszcsomagolását.

A foglalkozás időtartalma: 2 - 2,5 óra

Résztvevők száma 4-8 fő

Időpont:


2018. április 14. szombat 14:00h GYERMEK CSOPORT - a tortadíszítés izgalmas, kreatív, fejlesző tevékenység! ...és nagyszerű móka! :-)

Gyermekekprogram mellé a szülőknek AJÁNDÉK Kávé és teautalvány- mely a foglalkozás időtartalma alatt üzletünkbe beváltható.

2018. április 14. szombat 17:00h FELNŐTT CSOPORT - Gyere el, kapcsolj ki! Alkoss! Hidd el, kreatív vagy! Tapasztalatból írom, sok résztvevőt láttam már alkotni... mindenki különlegeset készített!


Csoportoknak, baráti társaságoknak EGYEDI IDŐPONT EGYEZTETÉSRE LEHETŐSÉG VAN!

 

Jelentkezés: info@cakeart.hu –időpont és a résztvevő neve, telefonos elérhetősége

Részvételi díj: 11.500 Ft

A részvételi díjat a jelentkezést követő 3 munkanapon belül befizetni, átutalni szükséges. Erre vonatkozó részletes adatokat a visszaigazoló levélben küldünk!